Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Blåvitts tränare Jonas Olsson kritiseras: "Hittar ingen personlighet hos honom"

Allsvenskan

IFK Göteborg har fått en mardrömsstart i allsvenskan. Ljungskiles förra tränare David Wilson tror att det beror på tränaren.
- Det måste handla om tränaren, skriver Wilson i sin blogg på Sveriges Radio.

0-1 mot Örebro följdes upp med 1-3 mot Häcken. Efter IFK Göteborgs inledande förluster har det redan spekulerats i ett tränarbyte. Och Ljungskiles förra tränare David Wilson tror att Blåvitts dåliga start har med Jonas Olsson att göra.

- I dag kom jag att tänka på vad som händer med Blåvitt och jag kom fram till att det måste handla om tränaren. Varje gång jag har träffat Jonas Olsson så har jag haft ett intryck med mig efteråt att jag inte hittar någon personlighet hos honom och det slår mig när jag ser hans intervjuer, skriver Wilson i sin blogg på Sveriges Radio.

David Wilson skriver även att han tror att en tränares personlighet är en nyckel för att laget ska nå framgång.

ANNONS

- Jag har alltid tyckt att en bra tränare kan få fram något ur ett lag som kanske inte finns där. Och detta uppnår man genom att inspirera spelare till höjder de inte trodde var möjliga. Hur gör man det om all den där teorin inte fungerar? Genom din personlighet!

Publicerad 2011-04-15 kl 17:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto