Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Blir det du som vinner Svenska Mästerskapen, Spelafotboll online?

Har du vad som krävs för att nå äran, berömmelsen och framförallt de 100 000 kronorna i förstapris? Bra! För då är det dags att logga in och börja svettas i kvalspelet för att nå målet - slutspelet och superfinalen i Tipslördag i TV4.

Varje omgång får dessutom de två bästa spelarna från varje allsvenskt lag åka till vår studio i Stockholm och i TV ställas mot de övriga klubbarnas främsta spelare.

Så här går kvalet till:
Du loggar in på respektive liga av FIFA 08 för PC, Xbox och PS3. Där tar du dig mot toppen genom utslagsmatcher. Hur vägen ser ut bestämmer du själv, det är helt fritt att utmana eller att bli utmanad. Det viktiga är att samla poäng till ditt lag.

När kvalperioden är slut väntar en ännu tuffare utmaning, TV matcherna i Stockholm. Här gör de bästa av de bästa upp och en match visas i sin helhet på TV4 Sport.

I turneringen representerar du en av klubbarna i Allsvenskan 2008. Under kvalet är det fritt att spela med vilket lag du vill, allt från Brasilien till Hammarby går bra när du samlar dina poäng.

Under TV matcherna i Stockholm måste du dock spela med den klubb du valt att representera. De lag som saknas i Fifa 08 kommer att ersättas av ett likvärdigt lag med samma klubbfärger.

Tiderna för kvalperioderna hittar du under turneringsfliken. Vi försöker följa Allsvenskans spelschema så gott det går, men den stora skillnaden är slutspelet.

Efter 15 omgångar går den bästa spelaren från de åtta högst placerade lagen i serien till slutspel.

Det blir kvartsfinaler, semifinaler och en stor superfinal i Tipslördag. Den matchen kommer en lycklig spelare att lämna med 100 000 kronor i fickan.

Ditt lag behöver dig! Lycka till!

Läs mer här

Publicerad 2008-08-22 kl 12:56
Annons
Annons
Annons