POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
3v

Blytungt besked för Kalmar-talangen - tvingas till operation efter knäskada

Foto: Bildbyrån.

Blytung förlust i premiären.
Och nu tvingas Magnus Pehrsson dessutom klara sig utan talangen Johan Stenmark en längre tid.
- Prognosen pekar mot att han blir borta större delen av säsongen, säger Pehrsson i en kommentar på Kalmars hemsida.

Kalmars mittback Johan Stenmark, 20, blir borta större delen av den kommande säsongen på grund av en knäskada, det skriver Kalmar på sin hemsida under måndagen. Skadan uppstod i U21-landslagets senaste möte med Skottland för en vecka sedan.

- Johan har under veckan genomgått undersökningar och idag kom det tråkiga beskedet att han behöver opereras för att kunna ta sig tillbaka. Prognosen pekar mot att han blir borta större delen av säsongen och vi ser det som en bonus om han hinner tillbaka innan den allsvenska säsongen avslutas, säger KFF-tränaren Magnus Pehrsson i en kommentar.

Just Stenmark hyllades stort av mittbackskollegan Viktor Elm under lagets träningsläger i Turkiet tidigare i år, efter att han avgjort träningsmatchen med Zorja Luhansk.

- Jag kan säga att Johan Stenmark är en spelare som kommer bli väldigt bra om han fortsätter som han gör nu. Han vet vad han är bra på och vad han är sämre på. Han är oerhört nyttig för laget. Fortsätter han att utvecklas och lyssna på vissa som kan saker och ting så kommer vi inte ha kvar honom i Kalmar mer än den här säsongen, sa Elm till Fotbollskanalen då.

Kalmar FF förlorade den allsvenska premiären hemma mot Sirius.

Publicerad 2019-04-01 kl 19:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå