Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bojan förhandlar med AIK - hoppas på ett långtidskontrakt

Till sommaren vill Bojan Djordjic ha klart med ett nytt AIK-kontrakt. I dag avslöjar han för FotbollDirekt att förhandlingar är påbörjade.

- Vi pratar, vi för en dialog, jag, Micke (Stahre) och Björn (Wesström). Jag känner deras förtroende och det känns bra, berättar Bojan Djordjic för FotbollDirekt.se och tillägger:

- Jag räknar med att det ska vara klart i sommar. Då kommer det att ha hänt saker, säger Bojan som sitter med ett kontrakt som går ut i höst.

Vilken typ av kontrakt hoppas du på? - Ja, det är klart att det är ett långtidskontrakt som är mest aktuellt. Det vill jag visa att jag är värd.

Bojan Djordjic kom inför förra säsongen från engelska Plymouth. Närmare tiotalet år runt om i Europa byttes mot AIK.
Men någon succé blev det inte.
Bojan må ha flirtat och fått med sig fansen men rent fotbollsmässigt hann den gamle Manchester United-talangen knappt komma i gång innan skador tvingade honom att vila sig igenom större delen av säsongen.
Först meniskoperationen i maj som följdes av hälsene-ingreppet i mitten av september. Sedan dess har han tittat på.

- Mest är det skadorna som gjort att jag inte skyndat på kontraktsförhandlingar. Men nu när jag är frisk och kan börja spela igen så kommer det att börja hända saker. Jag vill få visa vad jag går för.

Djordjic är angelägen om att få klart med ett nytt kontrakt under sommarmånaderna.
Något Bosman-fall slutar han aldrig som.

- Aldrig. Absolut inte. Jag vill vara jävligt ärlig mot AIK. Det kommer inte att hända. Men det betyder inte att jag gett upp utlandet för det, då skulle något vara fel.

Hur ser du på ditt värde för AIK - ser du dig som en ledare redan?
- Klart jag gör. Jag både vill och måste använda min erfarenhet för de yngre killarna. Det är viktigt att få 18-19-20-åringarna att tro på sig själv.

Reser du med på AIK:s läger till Sydafrika?

- Vi har bestämt att jag ska göra det. På söndag är det dags. Ska bli skönt med Kapstaden, det är lite annat med två veckor där jämfört med vardagen på Bosön, skrattar Djordjic.

- Tanken är att jag ska komma i gång med enklare boll-löpningar under Sydafrika-lägret. Men det måste än så länge ske försiktigt eftersom jag ett tag till måste undvika vridningsmoment.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-01-13 kl 15:49
Annons
Annons
Annons