Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Borg missnöjd med nyförvärven

Allsvenskan

Fyra raka förluster och långt ner i tabellen. Hösten har inte varit ljus för Malmö FF. Det handlar om misslyckade nyförvärv, menar sportchefen Hasse Borg.

? Ekonomiskt är klubben trygg men sportsligt är det inte bra. Målet har varit att rekrytera spelare som går in och tillför något direkt. Det är klart att vissa nyförvärv hade jag velat ha ogjorda. Av olika skäl har vi inte fått alla spelare vi ville ha, säger Borg till Sydsvenskan.

Robert Åhman-Persson, Mike Jensen och Rick kruys var några av sommarens nya ansikten i klubben. Men Borg är inte nöjd med resultatet.
? När inte spelet fungerar har inte spelarna varit tillräckligt bra. Då har vi inte värvat tillräckligt bra.

Borg menar också att problem med skador varit svårt för laget. Ersättarna har inte övertygat.

ANNONS
- De som kommit in och fått chansen istället har inte alltid gått in och gjort jobbet alla förväntar sig.

På senare tid har röster höjts om att ledningen ska stå till svars för de dåliga resultaten och och avgå. Men Hasse Borg har själv inte gett upp.
- Jag ska inte bedöma mitt arbete. Vill styrelsen eller Pelle Svensson att jag slutar får de väl säga det. Men att lösningen skulle vara att jag gick vet jag inte. Jag tänker inte ge upp för det här.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-03 kl 11:40
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto