Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Boström drömmer om Barcelona

Sixten Boström har avslöjat sin största dröm. Och det är inte vilken dröm som helst.

Örebros Sixten Boström vill träna Barcelona. Det är för finska YLE som han berättar om vilket jobb han helst skulle vilja ha.
– Jag skulle i dagsläget gärna vara tränare för Barcelona, om jag själv fick välja. Guardiola har klarat sin roll där helt ok på sistone, så kanske de inte tänkt på att ringa mig, säger han och skrattar.

Men annars är det fortsatt ÖSK som gäller för Boström som inte har något som i dagsläget inte konkurrerar med Örebro. ÖSK lär med andra ord få behålla hyllade Boström ett bra tag till.
– Jag trivs väldigt bra just nu i ÖSK. Just nu siktar jag väldigt mycket på den uppgiften, säger Boström men kan samtidigt inte hålla inne med det starka driv han har efter ett jobb utomlands.

- Nog är jag väldigt sugen på att stanna utomlands och pröva på kanske en annan liga någon dag. Varje tränares dröm är att träna utomlands och nu lever jag den drömmen.

Med ett tvåårskontrakt med Örebro räknar han nu med att bli kvar tiden ut - minst - i ÖSK. Boström känner att han fortfarande utvecklas i Allsvenskan.
- Jag har lärt mig mycket under de senaste två åren. Sättet jag tänker på fotboll är nog det samma, men jag är kanske inte en likadan romantiker längre som på Jarotiden, menar Boström.

Publicerad 2009-12-05 kl 12:55
Annons
Annons
Annons