Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Boysens kritik mot Elfsborg: "Ingen aning varför de värvade mig"

Allsvenskan

David Boysen gjorde ett halvår i Elfsborg.
Nu riktar nye HIF-yttern kritik mot Boråsklubben. 
- Jag har ingen aning varför de värvade mig, säger han till Kvällsposten

Foto: Bildbyrån.

Helsingborgs danske ytter David Boysen, 27, skrev förra sommaren på för Elfsborg, men gjorde endast tre allsvenska framträdanden innan parterna kom överens om att bryta kontraktet efter säsongens slut - och han gick senare vidare till Helsingborgs IF. 

Nu berättar dansken mer om den tuffa tiden i Borås. Han vet fortfarande inte varför han inte fick mer speltid och riktar kritik mot föreningens styrelse. 

- Jag tror inte du ska fråga tränaren, du ska fråga styrelsen. Jag kan inte svara på det. Det finns ingen logik. Jag har ingen aning om varför de värvade mig. Jag har inget negativt att säga, det är dåtid och jag är glad att vara här, men jag kan inte svara på det för jag har ingen aning. Jag har ingen aning varför de värvade mig om de ändå inte behövde mig. Jag fick aldrig chansen att spela, säger han till Kvällsposten. 

ANNONS

Boysen berättar vidare att han inte ångrar sin sejour i Elfsborg, men att han säkerligen tror att klubben inte är särskilt nöjd med värvningen av honom.

- Nej, du lär dig något varje dag och upplever saker i fotbollen. Jag ångrar det inte, men jag tror de ångrar det. De borde ångra det. Jag har ingen aning om varför de slösade min tid och slösade sin tid med att ta dit mig. Men så är det. Jag hyser inget agg utöver det. Det är fotboll och jag är inte den första spelaren som det här har hänt och jag är säkert inte den sista heller, säger han till tidningen. 

David Boysen har under senaste åren haft flera korta sejourer i olika klubbar i Europa. Innan flytten till Elfsborg, så tillhörde han Beitar Jerusalem i ett halvår och dessförinnan Lyngby i ett år. Innan dess blev det också bara ett halvår med Roda i Holland och innan dess bara ett halvår med Bröndby i Danmark. 

ANNONS
Publicerad 2019-02-19 kl 08:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto