POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Brorsson fick felaktigt gult kort - dras nu tillbaka

Foto: Bildbyrån/C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen när Brorsson blev varnad i spelaren ovan.

Eric Larsson drog på sig frispark - men Franz Brorsson blev varnad.
Nu meddelar MFF att Brorssons varning dras tillbaka.
- Vi begärde en ändring, säger MFF-sportchefen Daniel Andersson enligt Skånesport

Malmö FF kryssade i söndags mot AIK i en händelserik match på Friends Arena. Matchen slutade 0-0, men det fanns än dock gott om målchanser och omdiskuterade situationer. En av situationerna var när Franz Brorsson i slutet av matchen fick gult kort - trots att backen inte gjorde något regelbrott och inte var i närheten av bollen. 

Eric Larsson stängde i den 85:e minuten vägen för Tarik Elyounoussi mot mål och norrmannen blev efter duellen liggande på gräset. Franz Brorsson var vid tidpunkten inne i straffområdet, men fick trots det gult kort, medan Larsson kom undan. 

- Brorsson blev varnad, kanske för hans historia om att vara tuff, men då är det en felvarning, sa C Mores expert Anders Andersson i sändningen. 

Nu rapporterar Skånesport att Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson, under torsdagskvällens medlemsmöte, gav information om att Brorssons gula kort är borttaget. Detta med anledning av att det var just en felaktig varning. 

- Vi begärde en ändring eftersom kortet var helt felaktigt. Eric Larsson gjorde en förseelse som domaren 40 meter bort tog frispark på och Franz som inte ens var i närheten fick ett gult kort. Det är nu borttaget, säger han enligt Skåne Sport.

Däremot får inte Eric Larsson en varning för händelsen i efterhand. 

Publicerad 2019-07-04 kl 21:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå