Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brorsson om utlandsintresset: "Kan vara dags för ett nytt äventyr"

Allsvenskan 2021-06-24 kl 13:26

MALMÖ. Ett halvår återstår av Franz Brorssons kontrakt. 
Malmö FF:s mittback öppnar nu för att lämna klubben.
- Ambitionen är att kunna hitta något i ett annat land, säger Franz Brorsson till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

MFF-produkten Brorsson har tillhört A-laget sedan 2015 och varit en viktig del i mittförsvaret det senaste året. Hans kontrakt med klubben går dock ut vid årsskiftet, och 25-åringen är öppen för att lämna MFF. Igår rapporterade Aftonbladet om ett intresse från saudiska Al-Batin, där Brorsson skulle få sju miljoner kronor i årslön  netto. 

- Jag kommer att hålla dörren öppen så länge det går. Som jag har sagt tidigare så kan det var dags för ett nytt äventyr. Om det blir nu i sommar, eller i vinter – det får vi se. Men det känns som att det kan vara dags för det nu, säger Franz Brorsson och fortsätter:  

ANNONS

- Om allt klaffar har jag en ambition om att komma utomlands. Sen vet man inte vad som händer, och Malmö är den största klubben i Skandinavien – jag har inte stängt den dörren heller. Men ambitionen är att kunna hitta något i ett annat land.  

Mittbacken säger att det saudiska intresset inte är något konkret. 

- Nej, det är alltid spekulationer. Det finns alltid intresse – sedan kommer det kanske ut i media och så vidare. Men jag har själv inte sett något på papper framför mig. Fram till dess är det kanske mest spekulationer. Jag ska inte stänga en dörr till just Saudiarabien – även om många kanske tycker att det är ett annorlunda land och så vidare – så är jag väldigt öppensinnad för nya saker, säger Brorsson. 

Han har spelat i samtliga matcher för Malmö FF i årets allsvenska. Totalt har det blivit fem mål på 137 framträdanden i MFF.

ANNONS

Jag kommer att hålla dörren öppen så länge det går. Som jag har sagt tidigare så kan det var dags för ett nytt äventyr. Om det blir nu i sommar, eller i vinter – det får vi se. Men det känns som att det kan vara dags för det nu.  

Om allt klaffar har jag en ambition om att komma utomlands. Sen vet man inte vad som händer, och Malmö är den största klubben i Skandinavien - jag har inte stängt den dörren heller. Men ambitionen är att kunna hitta något i ett annat land.  

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto