POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Brustet lår – men vill spela mot Celtic

Nyligen tvingades han bryta Champions League-kvalet. En lårbristning och ett tungt besked för Helsingborg. Nu ett lika snabbt glädjebesked:
- Jag tror jag spelar returen mot Celtic, jag tror det kommer att fungera, berättar i dag Helsingborgs Mattias Lindström.

Helsingborgs succé mot polska Slask tog hastigt slut för Mattias Lindström. En bristning i låret tvingade honom att bryta returen på Olympia och det såg illavarslande ut inför dubbelmötet med Celtic med start kommande vecka.Båda matcherna såg ut att vara i fara för HIF-veteranen som suckade tungt.
— Det är en bristning i baksidan. Får räkna med att bli borta minst tre veckor, surt, sade han till FD.

Lindström som fanns med senast ett svenskt klubblag gick till Champions Leagues gruppspel har emellertid klarat sig bra och skadan är redan på väg att gå tillbaka. Nu är inte spel i hemmamatchen nästa onsdag aktuell men i returen i Glasgow ser nye tränaren Åge Hareide ut att få med sig den 32-årige mittfältaren.

 - Det känns bra och jag tror jag kommer att fixa det, säger han till FotbollDirekt.se.

Känner du dig stressad med tanke på din egen och matchernas betydelse och är beredd att chansa och spela, även om du inte är helt läkt?

- Nej. Klart att min Europarutin säkert betyder en del i sådana här matcher. Men, nej, chansa tänker jag inte göra. Inte det minsta, säger han och fortsätter:

- Det är för mycket kvar av säsongen efter Celtic-matcherna så skulle jag inte vara helt återställd så tänker jag inte chansa.

 

 

 

Publicerad 2012-08-16 kl 10:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå