Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Carlsson tillbaka på Stadion: "Slipper femkronor i bakhuvudet"

Conny Karlsson tränade Assyriska i höstens bråkiga match mot Djurgården. Nu återvänder han till Stockholms Stadion – men slipper arga fans.
- Det blir färre femkronor i bakhuvudet, säger Karlsson till HD.

Det var returen av kvalet till allsvenskan som föranledde straffet med spel inför tomma läktare för Djurgården i helgen. Efter slutsignalen mot Assyriska stormade ett antal Dif-supportrar planen och några gav sig på spelare i motståndarlaget.

Nuvarande HIF-managern Conny Karlsson minns tillbaka:

- Känslan var obehaglig ifrån start till mål. Jag vet inte varför men det fanns där någonstans att det här kanske blir lite stökigare än normalt, säger han till HD.se.

Karlsson har ingen åsikt kring graden på det straff Djurgården fått, men tycker själv att spelare och ledare måste garanteras säkerhet under matcherna.

- Jag kan inte hela den här saken och vill inte uttala mig om det. Men vi måste ha en arbetsmiljö som är trygg, säger Karlsson.

Samtidigt konstaterar han att det visserligen känns positivt med mindre laddning på arenan, nu när Helsingborg kommer på besök, men att man också går miste om en hel del positiv atmosfär när publiken stängs ute.

- Klart att det kommer att påverka. Men om det blir bra eller dåligt för oss är svårt att säga.
- Helt klart blir det färre femkronor i bakhuvudet åtminstone, säger Karlsson.

Publicerad 2010-03-19 kl 18:17
Annons
Annons
Annons