Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Champions League-klubb spanar in Mikael Dorsin

Mikael Dorsin återvände nyligen till Rosenborg men är fortfarande het på transfermarknaden. FotbollDirekt kan i dag avslöja att Porto följer den förre Djurgårdsstjärnan.
- Jag kan inte kommentera det här, säger hans agent Per Jonsson.

- Däremot kan jag säga att det var många internationella klubbar som följde Dorsin när han flyttade tillbaka från Cluj till Rosenborg. Men Porto kommenterar jag inte.

Källor med god insyn i Rosenborg gör, för FotbollDirekt.se, gällande att Champions League-klubben Porto vid flera tillfällen förhört sig om Dorsins status i Rosenborg där han har ett treårskontrakt fram till 2011.

"De såg honom i helgen mot Vålerengen och jag vet att de vid flera tillfällen ringt Dorsins folk och undrat över hans situation. De har följt honom i två år".

"Det är seriöst. Det tror jag. De har sett honom i både Cluj och Rosenborg och behöver en vänsterback".

Mikael Dorsin kom till Rosenborg första gången 2004 innan han försvann till Cluj tre år senare. Tillbaka till Rosenborg kom han i höstas efter ett uppmärksammat kontraktsbråk med rumänerna. Dorsins framfart i Norge har imponerat på den portugiska storklubben Porto som fortfarande är kvar i Champions League. Den 27-årige försvararen rankas som en av Tippeligans bästa ytterbackar och är vicekapten i Rosenborg. I helgen var han på nytt mycket bra när Trondheim-klubben enkelt gjorde 3-0 på Vålerengen i Tippeliga-premiären.

- Micke har verkligen gjort det bra och det finns intresse för honom men som det är nu är det bara Rosenborg som gäller för honom, fortsätter hans agent Per Jonsson.

Publicerad 2009-03-17 kl 19:57
Annons
Annons
Annons