Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Chanko: "Lidit med Hammarby"

Louay Chanko tillhörde Hammarby under inledningen av säsongen men under sommaren lämnade han klubben för spel i Ålborg och Danmark. Men det är under stor vånda han har spelat för sin klubb.

- Ja, när de har förlorat, så har jag känt det ganska tungt jag också. Det är verkligen tråkigt att de har ramlat ut. Hammarby är för bra för att tillhöra Superettan, säger Louay Chanko till FotbollDirekt.se.

Chanko har i Ålborg haft en säsong som både varit upp och ned. Först mycket upp, sen lite ner och nu upp igen.
- Ja, inledningen gick riktigt bra för mig men sedan gick det tyngre för både mig och laget men den senaste tiden har det gått bättre igen, säger Chanko, som på avstånd betraktat sitt gamla lag Hammarby ha en tung höst och ramla ur Allsvenskan.

- Jag hoppas och tror att de kan ta sig tillbaka direkt men det är ingen lätt väg de har att att gå. Jag lider med klubben och det är tråkigt att de ramlade ur, säger Chanko.

Men några planer på att återvända hem och hjälpa sitt gamla lag har inte Chanko.
- Nej, jag har ett treårskontrakt och det känns som om den danska fotbollen passar mig ganska bra. Sen får vi se vad som händer efter det men jag hoppas kunna ta mig vidare till någon större liga. Jag trivs bra här, även om jag haft lite problem med språket men det är bra att man haft Magnus Pehrsson som tränare, säger han med ett leende.

Publicerad 2009-11-11 kl 16:09
Annons
Annons
Annons