Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Chanko snart klar? - ”Det ser så ut”

Louay Chanko har länge ryktats till Syrianska. Nu tror spelarna själva att han snart skriver på.
– Det tror jag, det ser så ut i alla fall, säger Robert Massi.

Syrianska har hittills varit väldigt försiktiga på spelarmarknaden. Klubben som under fjolårssäsongen var en hårsmån från att åka ur allsvenskan efter kvaldramat mot Ängelholm är i stort behov av nya tillskott. Men det ekonomiska läget är fortsatt ansträngt för dem rödgula.

– Det behövs egentligen nya spelare på varje position. Klubben har det det tufft ekonomiskt så det gäller att värva inom våra egna ramar. Men jag är säker på att vi kommer hitta klasspelare till slut, säger Robert Massi till FotbollDirekt.se.

Återkommande uppgifter i media har länge placerat Danmarksproffset Louay Chanko i Syrianska. En långdragen process som Massi hoppas får ett lyckligt slut.
– Självklart skulle han vara mycket bra för oss samtidigt som han är en av oss. Jag känner "Lolo" sedan tidigare och han skulle vara fantastisk med sin rutin, vi skulle ta emot honom med öppna armar.

Blir Chanko klar för er snart?
– Det tror jag, det ser så ut i alla fall. Det här blir kanske hans sista kontrakt, och kommer han så gör han inte det för pengarna utan för hjärtat, säger Massi.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2012-02-06 kl 08:37
Annons
Annons
Annons