Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Chibsah räknar med Djurgården

- Jag har hört från min agent att samtalen med Djurgården går bra. Jag vill ta ett beslut så snart som möjligt, avslöjar Yussif Chibsah för FotbollDirekt.se på tisdagsmorgonen.

- Djurgården är en bra klubb och jag är beredd att flytta om vi kan komma överens och att det samtidigt blir en bra affär för Gefle. Det är viktigt för mig att alla parter blir nöjda.

Hur beskriver din agent kontakterna med Djurgården? - Att det känns bra och att det nog inte ska bli några problem med att komma överens. Han har pratat med Djurgården ofta de senaste veckorna, fortsätter Chibsah.

Den 25-årige afrikanske mittfältaren väljer emellertid att avvakta det allsvenska kvalet där Djurgården måste klara av två matcher mot Assyriska för att rädda det allsvenska kontraktet.
Chibsah som anses ha haft en lysande första del av säsongen och en mindre bra höst är med andra ord inte beredd på Superettan.

- Det är väldigt viktigt att Djurgården spelar i Allsvenskan. Blir det så kommer jag att utvecklas ännu mer som spelare i Djurgården.

- Visst är det en klubb som haft ett tungt år men det är en storklubb och från Stockholm. Satsar bara Djurgården och köper in rätt sorts spelare så är det ett bra ställe för mig att komma till.

Du låter smickrad? - Jag kanske inte skulle uttrycka det så. Klart att det känns bra att en klubb som Djurgården är intresserade men mest handlar det om att jag vill utvecklas som fotbollsspelare.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-11-03 kl 12:57
Annons
Annons
Annons