Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Cifuentes på plats i Hammarby: "Äntligen"

Allsvenskan

Hammarbys nya tränare Martí Cifuentes har anlänt till Stockholm.
Klubben har kommit överens med Ålborg om att få loss honom innan uppsägningstiden.
- Jag är väldigt glad över att äntliga vara här, säger han i pressmeddelandet.

Foto: Bildbyrån

Marti Cifuentes.

För knappt två veckor sedan presenterade Hammarby sin nya tränare Martí Cifuentes. Men han anlände inte till klubben direkt, då han hade uppsägningstid med sin förra klubb Ålborg. Sedan dess har klubbarna förhandlat om en lösning för att Cifuentes skulle kunna anlända till Stockholm tidigare, då han annars skulle missa stora delar av försäsongen. 

Nu har parterna kommit överens. Cifuentes är på plats i Stockholm och kommer hålla sin första träning under tisdagen, meddelar Hammarby på sin hemsida. 

- Det är skönt att Marti är på plats. Även om vi arbetat efter ett tidigare bestämt försäsongsupplägg under de här två veckorna så känns det som att det är nu det kör igång, säger sportchef Jesper Jansson. 

ANNONS

Cifuentes själv kommenterar följande kring att vara på plats: 

- Jag är väldigt glad över att äntligen vara här och jag ser fram emot att få börja jobba med mina nya kollegor och med spelarna. Det är alltid speciellt att möta en ny spelartrupp och det är förstås viktigt att vi lär känna varandra nu och det ska bli kul att börja arbetet på planen och sätta grunderna i vårt spel, säger han. 

Hammarby leddes från sommaren 2021 tills i december av Milos Milojevic, men efter att tränaren varit nära en övergång till Rosenborg ansågs hans förtroende vara förbrukat och Milojevic fick lämna klubben. 

Publicerad 2022-01-24 kl 22:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto