Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

"CL-klubbar har visat intresse för Alhaji Kamara"

Allsvenskan

Alhaji Kamara ser ut att återvända till IFK Norrköping - men har varit på tapeten hos andra klubbar.
- Två Champions League-klubbar har visat intresse, varav den ena absolut ville ha honom, hävdar agenten Patrick Mörk.

Foto: Scanpix

Precis inför den allsvenska säsongen lämnade Alhaji Kamara IFK Norrköping. Anfallaren lånades ut till Johor Darul i Malaysia över hela 2015. "Peking" uppges ha fått hela åtta miljoner kronor för lånet, men tiden i Asien har blivit allt annat än bra för 21-åringen.

Efter bara några veckor fick tränaren sparken och Kamara petades ner i B-laget. Under den senaste tiden har Kamaras agent Patrick Mörk jobbat på en lösning och nu ser det ut som att anfallaren kommer att återvända till IFK Norrköping.

Mörks förhoppning är att det ska bli klart snart, förklarar agenten för Folkbladet.

Men att Sierra Leone-anfallaren skulle gå tillbaka till Norrköping har inte varit helt självklart. Andra klubbar har hört sig för om Kamara.

ANNONS

- Två Champions League-klubbar har visat intresse, varav den ena absolut ville ha honom, säger Patrick Mörk till Folkbladet.

- Det hade kanske kunnat att gå och lösa fortare, men i och med att Alhaji ägs av Norrköping så har de rätt att säga var de tycker att han ska spela vidare. Här har Norrköping varit tydliga – de vill inte att Alhaji ska spela någon annanstans. Och det är fine för honom. Kamara är tacksam mot Norrköping som gav honom chansen att spela elitfotboll i Sverige, något han inte fick chansen att göra i Djurgården. Alhaji skulle vara glad att spela för Norrköping igen, fortsätter Mörk för tidningen.

Se alla Kamaras mål i allsvenskan 2014 i spelaren ovan.

Publicerad 2015-06-27 kl 07:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto