Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Clecio är ingen floppbrasse''

AIK:s nye brasilianare Clecio dömdes ut av flera media redan efter första träningen. Men någon floppbrasse är han inte enligt pressade AIK-tränaren Mikael Stahre.

- Första träningen var ju ingen riktig träning och han kom direkt från en lång flygresa. Det går inte att döma någon på sådana grunder, säger Stahre till FotbollDirekt.se.

- Okej, det såg kanske inte så bra ut på första träningarna men han har snabbt anpassat sig och såg jäkligt bra ut på lördagens träning. Han är ingen flopp.

Som sagt - brännmärkt knappt innan han ens hade satt foten på svensk mark.
Men Stahre har inte sett ett spår av dålig attityd hos tremånaderslånet Clecio, snarare tvärtom.
Den brasilianske 21-åringen har tagit krafttag och jobbar hårt för att visa att Mikael Stahre och sportchefen Björn Wesström inte är fel ute om honom.

- Han gjorde som sagt ett riktigt bra träningspass i lördags och börjar visa vad han går för. Han jobbade hårt och var överhuvudtaget rejäl i allt han gjorde.

- Han har anpassat sig snabbt och är nu mycket närmare den bild vi haft av honom på förhand. Men det är klart att det fortfarande återstår att se hur han klarar sig i matchsammanhang men jag tror verkligen han kan blir bra för oss. Det här är en både välväxt och bra spelare med bollen.

Clecio är inte aktuell för måndagskvällens bortamatch mot Kalmar FF då övergången ännu inte är registrerad och godkänd av FIFA.

Publicerad 2010-04-19 kl 17:56
Annons
Annons
Annons