Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Comeback för Jonson mot Elfsborg

Nio dagar innan den allsvenska omstarten är Djurgårdens kämpe Mattias Jonson redo för comeback.

- Jag kommer gå in i hundra procents fotbollsträning idag (måndag). Det känns väldigt bra nu, säger Jonson till FotbollDirekt.se.
Mot Ljungskile gjorde Mattias Jonson sitt första mål för året. I den matchen skadade han sig också och missade resten av vårsäsongen. Nu är nyckelspelaren på väg tillbaka och tror på comeback hemma mot Elfsborg den 2 juli.
- Målet har hela tiden varit att komma tillbaka till den matchen. Fungerar inte det så får jag vila ytterligare någon vecka. Det kommer många matcher och Europaspel senare, säger Jonson.

Skadedrabbad

34-åringen har dragits med en mängd skador det senaste året. Den här gången har han kunnat köra rehabilitering i lugn och ro när allsvenskan tagit EM-uppehåll.
- Jag hade en skadeperiod förra året mitt under en intensiv matchperiod. Nu missade jag visserligen de tre sista matcherna, men sedan har jag kunnat ta det lugnt så att det kan bli helt bra.

Med på fredag

I slutet av veckan möter Djurgården danska Sönderjyske i en träningsmatch och redan då kan Jonson vara tillbaka.
- Som sagt - rehabiliteringsperioden har gått väldigt bra. Det är bara och hoppas att jag inte får något bakslag när jag går in i normal fotbollsträning. Fungerar det så kan jag kanske vara med lite i matchen på fredag, säger Mattias Jonson.

Publicerad 2008-06-23 kl 11:26
Annons
Annons
Annons