Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Daniel Larsson: Jag avgör derbyt

Allsvenskan

Helsingborg mot Malmö FF i en tidig seriefinal, men Daniel Larsson menar att man är lugna i MFF.
– Men det är ju ett derby och det gör det ju lite extra spännande. Vi på planen ska nog lyckas hålla koll på nerverna., säger han till fotbollskanalen.se.

Malmö har startat säsongen bra och har hittills gjort flest mål i Allsvenskan. Daniel Larsson menar att de måste fortsätta på den inslagna vägen.

– Nyckeln får oss är att fortsätta spela vårt spel, som vi gjort hittills. Vara offensiva och hålla oss till vår matchplan matchen igenom.

Så ni kommer inte att hålla i handbromsen?
– Nej, det kan jag inte se varför vi skulle göra.

När laget kliver in på Olympia ikväll är det för att möta serieledarna Helsingborg, och Daniel Larsson är något överraskad att det gått så bra för dem.

– Ja, lite kanske. De har visat sig vara väldigt stabila bakåt och har en riktigt stark centrallinje. Lantz och Gashi har sett väldigt bra ut av det jag har sett.

Annons

Vad blir det för matchbild?
– Jag tror ändå att det kommer bli en öppen match. Det är en match som båda lagen vill vinna väldigt mycket. Jag tror på en trevlig tillställning. Men båda lagen kommer väl att lägga upp sin matchplan. Vi vet ju inte exakt hur vi ska göra detaljmässigt, det återstår väl att se lite.

Och resultatet?
– 3-2 till Malmö. Jag avgör.

Publicerad 2010-04-20 kl 14:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto