Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Daniel Larsson: Jag avgör derbyt

Helsingborg mot Malmö FF i en tidig seriefinal, men Daniel Larsson menar att man är lugna i MFF.
– Men det är ju ett derby och det gör det ju lite extra spännande. Vi på planen ska nog lyckas hålla koll på nerverna., säger han till fotbollskanalen.se.

Malmö har startat säsongen bra och har hittills gjort flest mål i Allsvenskan. Daniel Larsson menar att de måste fortsätta på den inslagna vägen.

– Nyckeln får oss är att fortsätta spela vårt spel, som vi gjort hittills. Vara offensiva och hålla oss till vår matchplan matchen igenom.

Så ni kommer inte att hålla i handbromsen?
– Nej, det kan jag inte se varför vi skulle göra.

När laget kliver in på Olympia ikväll är det för att möta serieledarna Helsingborg, och Daniel Larsson är något överraskad att det gått så bra för dem.

– Ja, lite kanske. De har visat sig vara väldigt stabila bakåt och har en riktigt stark centrallinje. Lantz och Gashi har sett väldigt bra ut av det jag har sett.

Vad blir det för matchbild?
– Jag tror ändå att det kommer bli en öppen match. Det är en match som båda lagen vill vinna väldigt mycket. Jag tror på en trevlig tillställning. Men båda lagen kommer väl att lägga upp sin matchplan. Vi vet ju inte exakt hur vi ska göra detaljmässigt, det återstår väl att se lite.

Och resultatet?
– 3-2 till Malmö. Jag avgör.

Publicerad 2010-04-20 kl 14:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons