Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dansk media: Midtjylland accepterade MFF-bud på Sisto - därför föll affären

Superliga

Malmö FF fick ett bud på drygt elva miljoner accepterat, hävdar BT.
Men Pione Sisto-affären föll på grund av spelarens krav.

4:05
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Malmö FF-Degerfors i spelaren ovan.

Malmö FF är på jakt efter ett offensivt nyförvärv inför den allsvenska premiären

Senaste tiden har de himmelsblå kopplats ihop med Pione Sisto, 28. Huvudtränare Henrik Rydström meddelade dock nyligen att en värvning av Midtjylland-stjärnan inte ligger särskilt nära till hands för tillfället.

- Det är en jäkla potential men det finns ju dalar i hans spel. Jag skulle säga att det finns en ekonomisk verklighet också där. Det är nog inte den billigaste lösningen heller, det får man också väga in i vad man får ut av det. Men det är en jävla intressant spelare onekligen. Just nu är den nog inte så aktuell, sa Rydström förra veckan.

ANNONS

Nu rapporterar danska BT att dialogen mellan MFF, Midtjylland och spelaren för närvarande är "död", skriver Tipsbladet. Enligt uppgifterna har alla samtal om en potentiell övergång avstannat på grund av att 28-åringens krav är för höga.

BT skriver att Midtjylland dock accepterade ett bud värt 7,4 miljoner danska kronor (cirka 11,7 miljoner svenska kronor) plus bonusar från Malmö FF på Sisto vid ett tillfället. Men enligt tidningen är det alltså spelarens krav för det personliga kontraktet som har gjort att affären fallit.

MFF:s jakt på offensiv förstärkning går därmed vidare. Fotbollskanalen erfar att Stefano Vecchia är ett av namnen som finns med på klubbens radar.

Pione Sistos avtal med Midtjylland sträcker sig till till 2024. Tidigare i karriären har han representerat Celta Vigo i La Liga.

ANNONS
Publicerad 2023-03-09 kl 07:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto