Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Danskt intresse för Görlitz: "Vill spela för ett vinnande lag"

Tre vinster på 27 matcher för Halmstad och superettan nästa år. Nu vill Michael Görlitz spela i ett vinnarlag - och avslöjar att en dansk superligaklubb har hört av sig.

- Jag kan inte säga vilken klubb det är, men det är en bra dansk klubb, säger Michael Görlitz till FotbollDirekt.se.

- Jag vill få tillbaka känslan av att spela i ett vinnande lag igen, fortsätter den tyske stjärnan.

Michael Görlitz har haft ett blytungt år med Halmstad. Den spanska satsningen med Pep Clotet Ruiz och flera spanska spelare blev helt misslyckad och superettan väntar.
Görlitz har utgående kontrakt med HBK, men nu avslöjar 24-åringen att han redan i somras hade ett erbjudande att lämna jumbolaget. Görlitz är utan agent men har själv haft kontakt med en dansk superligaklubb.

- Jag kan inte säga vilken klubb det är, men det är ett bra danskt lag. Det var strax innan transferfönstret stängde, de kom med ett erbjudande men jag bestämde mig för att spela ut kontraktet med Halmstad. Det blir en bättre situation för mig när jag är gratis.

- Och jag känner att det gått ganska bra personligen i höst, jag är i bättre form nu än tidigare på säsongen. Vi har inte haft kontakt nu, jag ska spela klart säsongen först. Men jag vet att intresset finns kvar.

Samtidigt stänger han inte dörren för Halmstad och superettan.

- Vi har haft ett möte och vi ska prata igen. Jag har inte fått något kontraktserbjudande än, vi har mer pratat om situationen inför nästa år. Men visst är det ett alternativ, även om det är inte är prio ett.

- Allting runtomkring är jättebra. Jag gillar staden och klubben, jag har haft fina år här. Men samtidigt, jag är i min bästa fotbollsålder nu och jag vill spela på så hög nivå som möjligt. Jag vill gärna spela i ett vinnande lag igen, hitta tillbaka till vinnarkänslan. Land och liga spelar inte så stor roll, så hög nivå som möjligt och ett vinnande lag. Vi får se.

Vet du om något mer intresse än den danska klubben?

- Nej, men jag får sondera terrängen efter säsongen. Jag har tid på mig, och som sagt så vill jag inte utesluta HBK heller.

Publicerad 2011-09-28 kl 14:56
Annons
Annons
Annons