Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

De lagen håller Blåvitt-stjärnorna på

Allsvenskan

PORTIMAO. Fotbollskanalen har ställt de blåvita stjärnorna mot väggen.
Då avslöjar de hur fotbollsintresserade de är - och vilka lag de håller på om de inte får svara IFK Göteborg.
- Jag är lite orolig nu när Klopp ska avgå, säger Sebastian Hausner.

Foto: Bildbyrån.

Under IFK Göteborgs träningsläger i Algarve har Fotbollskanalen grillat de blåvita stjärnorna på en rad olika frågor. 

Bland annat avslöjar de vilka lag de håller på - om de inte får välja IFK Göteborg.

Vilket lag håller du på om du inte får svara IFK Göteborg?

Oscar Wendt:

- Då är det United. Det var den första matchen jag var på, på 90-talet när Blåvitt spelade Champions, och Blåvitt mötte United på Ullevi. Då var jag där och kollade med farsan och vi var givetvis där för att vi är blåvita.

- Vi hade åkt från Skövde till Göteborg för att kolla på matchen, och jag fick med mig en halsduk hem. Sedan den dagen har laget utanför Sverige varit United.

Annons

Arbnor Mucolli:

- AC Milan. När jag var liten kollade jag på matchen mot Liverpool 2005. Jag var jätteliten, men jag kommer ihåg att jag gillade Liverpool där men efter matchen började jag gilla AC Milan. Efter det gillade jag Kaka och Pato mycket. Pato var min favorit.

Laurs Skjellerup:

- Jag är ett stort Barca-fan. Jag har alltid varit det. Jag tror att det var min storebror (Mathis) som började och jag följde efter.

Sebastian Hausner:

- Liverpool. Det är på grund av familjen. Min pappa är Liverpool-supporter. Jag är lite orolig nu när Klopp ska avgå… Jag hoppas att det blir Xabi Alonso som tar över.

Adam Carlén:

- Liverpool. Jag gillar hur de spelar med hög intensitet. Sen blev det så när jag började kolla Premier League, då ville jag börja hålla på ett lag och jag gillade Steven Gerrard. Då har jag följt dem sedan dess.

Annons

Kolbeinn Thordarson:

- Manchester United. Under hela mitt liv har jag tittat på dem. Min pappa håller på United. På Island är alla galna i Premier League och har ett lag, och för mig är det Manchester United.

Emil Salomonsson:

- Barca. Ända sedan jag var liten har jag kollat. Det började med Ronaldinho och fortsatte med Xavi och Iniesta. Det är inte lika mycket nu längre, men det är fortfarande Barca som gäller.

Gustav Svensson:

- Arsenal. Det är från ”back in the good days”.

Hur mycket fotboll ser du på fritiden? 

Oscar Wendt:

- Jag ser de bästa matcherna i Champions (League). Jag ser på City, United, de stora lagen när de spelar. Sen har jag tre små barn hemma, så desto senare matcherna är ju mer kan jag titta. Det blir väl 3-4 matcher i veckan.

Arbnor Mucolli:

- När det finns bra matcher kollar jag. Ibland försöker jag få lite paus från fotbollen. Då spelar jag CS (Counter-Strike) eller går ut på stan och fikar, men jag kollar vissa matcher i Premier League.

Annons

Laurs Skjellerup:

- Jag tittar mycket på Premier League, de stora matcherna med City, Arsenal, Liverpool, och jag ser nästan varje match med Barcelona.

Gustav Svensson:

- Noll. Jag tycker att annat är mer intressant. Jag tycker inte om att kolla på fotboll. Det är med kompisar i så fall. Jag har aldrig gjort det.

Sebastian Hausner:

- Mycket! Jag kollar Premier League, en lördag blir det bara match efter match. Sen kollar jag mycket highlights också från alla ligor. Även Portugal och Belgien. Typ allt. Och mycket Superligan. Det är mycket!

Adam Carlén:

- Jättemycket. Jag älskar att kolla Premier League och andra matcher i allsvenskan. Det är mycket fotboll som står på hemma.

Kolbeinn Thordarson:

- Jättemycket. Jag ser på Premier League och många matcher med isländska spelare i. Minst tre-fyra matcher i veckan.

Annons

Emil Salomonsson:

- Generellt är det allsvenskan jag ser på mest. Jag har TV4, så jag har Champions League där, så det blir det och allsvenskan. Sen ser jag på den japanska ligan med.

Publicerad 2024-02-12 kl 09:53

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto