Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Det kändes som 10 000 på Örjans vall"

Halmstad hade gjort 13 mål på 19 matcher. Nu gjorde man fem - och vände ett underläge för första gången i år.
- Riktigt nice, säger Marcus Olsson.

- De får 2-1 och 3-1 och man "tänker vad fan"... men ingen tappar huvudet. Jag är så sjukt stolt över killarna, säger en jublande glad Marcus Olsson till FotbollDirekt.se.

7-3 mellan Helsingborg och Trelleborg är årets målkalas i allsvenskan. Men årets svängigaste match var definitivt Halmstad-Norrköping. Halmstad-ledning 1-0 blev till 1-3, sedan hämtade HBK upp till 3-3, bara för att omgående släppa in 3-4. Men sedan gjorde man 4-4 och 5-4 och årets blott andra seger var ett faktum.

Den galnaste matchen du varit med om antar jag?

- Ja lätt, och det var fler som varit med längre än mig som tyckte det också. Tomas (Zvirgzdauskas) sa att det var en av de skönaste segrarna i hela hans karriär, och han har ju varit med ett tag.

Olsson kan inte nog värdera sättet segern kom till på - två underlägen upphämtade och dessutom fem gjorda mål av laget som hade 13 mål på 19 matcher inför Norrköpingsmötet.

- Nej det här var riktigt nice på flera sätt. Vi får hämta upp underläge och göra riktigt många mål. Vi har vetat om att vi kan göra mål, nu får vi visa det och det är viktigt att ta med sig inför fortsättningen.

- Bägge lagen ville vinna, behövde vinna. Det var nog mycket därför det blev så här. Det blev stora ytor hela tiden för bägge lagen gick fram med så mycket folk.

Och så lär det se ut fortsättningsvis, åtminstone för Halmstads del. Jumbolaget är mer eller mindre piskade att vinna varenda match och därför var segern mot Norrköping desto skönare.

- Det är jävligt mycket vi kan ta med oss från den här matchen. Joe (Sise) får göra mål däruppe på topp, det är sjukt viktigt, jag får själv sätta den och Joel (Johansson) får göra sitt första mål i HBK.

- Och publiken, som stod upp och lyfte fram oss, det var väl knappt 4 000 där, men det kändes som 10 000 idag, helt sjukt.

Publicerad 2011-08-08 kl 09:05
Annons
Annons
Annons