POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

DIF riskerar tappa nyförvärv resten av säsongen

Inte nog med att Djurgården numera är sist i Allsvenskan och redan har flera spelare borta. Nu kommer nästa bakslag - nyförvärvet Dan Burlin är av allt att döma borta resten av säsongen.

Sedan tidigare är säsongen i praktiken över för både Johan Oremo och Daniel Sjölund. Även Mattias Jonson har haft skadeproblem och försöker kämpa sig tillbaka.

Nu har klubben fått ännu mer problem på halsen. Sommarförvärvet från Skellefteå, Dan Burlin ser ut att ha spelat sin sista match för säsongen efter att ha ådragit sig en befarad korsbandsskada i mötet med Trelleborg.
- Jag fick en boll vid en kontring och ramlade, sedan vek sig allt. Foten vek sig och knäet vek sig. De har bara gjort en kort undersökning och en första koll men vi får se efter att jag har gjort en noggrannare undersökning i veckan. Men det känns inte allt positivt, säger Burlin till Expressen.

Mittfältaren kommer att magnetröntgas under dagen eller senast under tisdagen men Djurgårdens farhågor är de värsta kring Burlin.
- Dan sa att han kände att något klickade till i knäet när det hände. Det känns inte direkt som en vanlig smäll, säger VD:n Alf Johansson till tidningen.

Mot Häcken i nästa omgång saknas dessutom både Sebastian Rajalakso och Markus Johannesson som båda är avstängda och Peter Magnusson är osäker på spel, då han fått en smäll mot baksidan av ena låret.

Publicerad 2009-10-05 kl 10:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå