Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif-stjärnan ber Jeglertz - ''Stanna hos oss''

Djurgårdens ledning hoppas Andrée Jeglertz tänker om och stannar. I dag ställer sig Mattias Jonson bakom förslaget och ber Jeglertz ändra sitt nej.

- Jag hoppas verkligen han tänker om, säger Mattias Jonson.

- Han behövs i Djurgården. Han borde stanna hos oss. Han har betytt mycket. Jag är absolut imponerad av det jobb han gjort, fortsätter Jonson.

Klart är det emellertid inte ännu. Andrée Jeglertz tackade tidigare i veckan nej till att dela med sig av tränarrollen och ingå ett delat tränarskap, likt det han gjorde tidigare med Zoran Lukic. Men Djurgården vill likväl ändå satsa på just en tränarduo och vill ha Jeglertz jämte tidigare Djurgårdstränaren Lennart Wass.

Jeglertz har ännu inte svarat på inviten.
- Vi vill att han ska fortsätta, sade Ingvar ”Putte” Carlsson i går till fotbollskanalen.se.

Mattias Jonson hoppas och tror att Jeglertz hållning inte är definitiv.
- Andree har verkligen stått upp, trots alla problem som varit. Jag tror det är bra för stabiliteten i Djurgården om han stannar. För Djurgården handlar mycket att göra om och göra rätt och då är det bra om Andrée blir kvar med tanke på det fina jobb han har gjort.

Men att Andrée Jeglertz bara var minuter från idrottslig katastrof och att det sagts att det var Jonson själv som räddade Jeglertz jobb, det vill Dif-profilen inte höra talas om.
- Absolut inte. Jag spelade åtta matcher och en kvalmatch. Andrée har klarat det här själv. Jag har bara försökt hjälpa med det jag kan, säger han blygsamt.

- Det betyder så oerhört mycket att vi klarade oss kvar. Nu har vi provat på det här och förhoppningsvis lärt oss. Andrées erfarenhet blir viktig för oss och för nya namnen som kommer in.

Publicerad 2009-11-21 kl 12:52
Annons
Annons
Annons