Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif-stjärnan osäker på fortsättning

Daniel Sjölunds kontrakt med Djurgården går ut vid nyår och det är inte självklart att han stannar.

- En ny miljö och nya röster kan göra att man höjer sig ett snäpp. Jag känner att om jag ska utomlands är jag i rätt ålder nu, säger Sjölund till tidningen Nya Åland.

Daniel Sjölund kopplades under sommaren samman med en flytt till IFK Göteborg och hans framtid i Djurgården har blivit allt mer osäker i takt med lagets blygsamma framgångar. Nu höll sig ändå laget kvar i Allsvenskan och då ökade förstås chanserna för att den finländske landslagsmannen och tidigare Liverpool-proffset stannar hos Djurgården.

Men nu skriver Nya Åland att Sjölund har bytt agent och denne har fått i uppdrag att sondera terrängen och inte minst kring klubbar utomlands.
- Intresse finns alltid. Vilka klubbar det är vill jag inte gå in på men det rör sig om flera klubbar ute i Europa. Nästa vecka ska vi börja titta närmare på vilka alternativ jag har vad gäller nästa säsong, säger Sjölund.

Innan någon övergång ens kan komma på tal måste han dock bli kvitt sin knäskada.
- Egentligen skulle jag ha fått stegra med fotbollsträning redan när säsongen slutade men i och med att vi gick på semester då så fick jag fortsätta på den nivå jag hade kommit upp i. Huvudsaken är att jag är frisk efter jul och nyårsledigheten oberoende av vad som väntar då.

Publicerad 2009-12-03 kl 09:32
Annons
Annons
Annons