Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif vill satsa på Kebba - tyst från Svennis

Ännu en pusselbit i nya Djurgården ser ut att vara på väg att läggas. I dag avslöjas att nya ledningen vill satsa på Notts County-aktuelle Kebba Ceesay.

- Djurgården vill satsa på Kebba, säger agenten Innocent Okeke till FotbollDirekt.se.
- Han ingår i Djurgårdens framtidsplaner. De tror mycket på honom. Problemet för Kebba har varit att han kastats runt på så många olika platser.

Därmed lär Notts County få anstränga sig för att köpa loss Ceesay - om intresset fortfarande kvarstår för 22-åringen. - Det är länge sedan vi hörde någonting därifrån.

Senast var ett samtal i från Tord Grip efter att Kebba hade varit där.
- Bollen ligger hos Notts men - om intresse fortfarande finns - så återstår också förstås att komma överens med Djurgården.

Dif-backens säsong har varit omtumlande. Efter att ha börjat som mittback fick han sensationellt prova som anfallare i flera matcher under hösten.

Men 22 matcher från start blev det så Kebba var en av Djurgårdens viktigaste spelare under krissäsongen som gick.
- Det har inte varit bra för Kebbas utveckling att få hoppa runt som han gjort. Förhoppningsvis får han nu förtroendet fullt ut från de nya tränarna. Det känns så. Det känns lovande i kontakterna vi har haft.
- Han är fortfarande bara 22 år och det ser Djurgården. De ser hans potential och att han är långt i från färdigutvecklad. Kebba Ceesay har ett år kvar på sitt kontrakt med Djurgården.

Publicerad 2009-12-05 kl 14:56
Annons
Annons
Annons