POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Dif:s lagkapten om nyförvärv: Inte sätta vårt hopp till nya spelare

Djurgården jagar nya spelare. - men det ser ut att dröja fram till tiotalet omgångar före slutet och lagkapten Joel Riddez vill nu glömma nyförvärv.
- Vi ska inte sätta vårt hopp till nya spelare utan enbart se något nytt som en bonus.

Djurgårdens sportsliga kris fortsätter. Men trots 0-3 mot Mjällby i går så är inga omedelbara nyförvärv på gång.

I dagsläget ser Dif ut att kunna glömma förstärkningar. Inte för att nye managern Magnus Pehrsson inte vill, utan för att det är en svår period att hitta nya spelare.

Först tiotalet omgångar före slutet ser det ut att bli aktuellt med ett nyförvärv med transferfönstrets öppnande i början av augusti.

- Det där är ingenting jag tänker på överhuvudtaget. Det är vi som är här nu som ska lösa det här. Kan vi få in en spelare som gör skillnad, så visst. Men det måste vara någon som gör skillnad, betonar Dif-kaptenen Joel Riddez för FotbollDirekt.se.

- Men det är alltid svårt att hitta rätt spelare och speciellt mitt under en säsong utan tid att spela in spelaren. Men nya spelare är ingenting vi ska gå och tänka på. Kommer det så kommer det. Anser ledningen att det behövs så behövs det - annars inte.

Men exakt vilken, eller vilka spelartyper Djurgården har störst behov av, det vill inte Riddez gå in på.

- Jag vill inte tänka på sådana saker som jag inte kan påverka. Det är klart att det är fullt naturligt att det spekuleras om nya spelare när det går dåligt men det där överlåter jag till Magnus Pehrsson.

- Det enda jag vet är att vi har mer kvalité och poäng att få ut än vi har fått. Vi har ett lag som absolut ska klara sig kvar i allsvenskan.

Inte heller att det ser ut att dröja fram till säsongens slutfas innan något nytt kan bli aktuellt, oroar Riddez.
Och det förändras inte ens om Djurgården skulle fortsätta att förlora fram till landslagsuppehållet och fastnar än mer i botten.

- Vi ska inte sätta vårt hopp till nya spelare utan enbart se något nytt som en bonus.

Publicerad 2011-05-24 kl 14:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå