Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif:s sommarförvärv vill stanna: Vi ska ses på måndag

Ytterbacken Lucho berättar på Djurgårdens hemsida hur gärna han vill stanna i klubben – och i nästa vecka ska han sätta sig ner med Dif:s sportchef Stefan Alvén.

I somras skrev Luis Antonio Lucho Rodriguez på ett korttidskontrakt med Dif efter att han lämnat moldaviska Sheriff Tiraspol. Luchos kontrakt har nu gått ut men argentinaren vill väldigt gärna fortsätta i klubben.

Så här säger Lucho till dif.se:
- Jag trivs verkligen bra här i klubben, och jag tror att mina lagkamrater trivs med mig och gillar min positiva stil. Jag hoppas verkligen att jag får stanna kvar i Djurgården, jag har bara varit här i ett par månader men jag har redan fått starka känslor för Djurgården så jag hoppas verkligen att det blir en fortsättning för mig i klubben.

Och dörren till en fortsättning är inte stängd för Lucho.
- Hans kontrakt har ju gått ut, men vi ska faktiskt ses på måndag – så då får vi se vad det leder till, säger Djurgårdens sportchef Stefan Alvén till fotbollskanalen.se.

Om Lucho får ett nytt kontrakt får han bland annat konkurrera med nyförvärvet Joel Riddez som ansluter från Strömsgodset.

Publicerad 2010-11-24 kl 18:26
Annons
Annons
Annons