POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Dif:s vd undersöker om anställda agerat mot klubbens policy

Djurgården skakas fortfarande av Bo Lundquists avhopp.
Nu kommer Djurgårdens vd Alf Johansson ”skaffa sig en bild” av vad klubbens anställda gjort – bland annat kan deras mejl kollas.
- Precis som i företag finns det en policy i Djurgården, vi får se om den efterlevts, säger Johansson till fotbollskanalen.se.

För några dagar sedan uppgav Aftonbladet att en anställd i Djurgården känt till det fansstyrda kuppförsöket mot Bosse Lundquist som ledde till att Dif-basen och ytterligare styrelseledamöter hoppat av.

Uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att flera anställda i Djurgården kan vara inblandade.

- Jag vill inte föregripa något eller dra några slutsatser om vad som skrivs i tidningar. Jag försöker att skaffa mig en egen bild av vad som har skett, säger Alf Johansson, vd för Djurgården.

- Det är klart att jag för samtal för att skaffa mig en bild, men jag har inga kommentarer kring det.

Hur påverkas ditt förtroende för den anställde som pekats ut?

- Jag har förtroende för mina medarbetare och om det ändras så kommer jag att tala med den personen och inte med medierna. Jag kan inte föregripa något och det vill jag inte heller.

Uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att Dif-ledningen misstänker att flera anställda varit aktiva i ett forum för Dif-fans som under lång tid jobbat för att få bort Bosse Lundquist.

Nu uppges vd:n Alf Johansson och resterna av styrelsen vilja gå till botten i frågan – vilket kan betyda att man kollar igenom den mejltrafik som de anställda skickat i Djurgårdens namn.

- Precis som i företag finns en policy i Djurgården, vi får se om den efterlevts. Men det brukar vara bättre att tala med folk och det är min ambition att göra det, säger Johansson.

Den prövade vd:n Alf Johansson säger att derbyt mot AIK går före allt annat just nu, men att det varit några arbetsamma veckor:

- Allt det operativa arbetet är inriktat på 20.00 och derbyt, vi är beroende av intäkterna och vet att det varit vikande siffror i allsvenskan och varken vi eller AIK är med i guldstriden. Det är klart som fan att allt det här påverkar oss men fotbollen är det viktigaste nu.

Publicerad 2008-09-24 kl 00:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto