Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Djordjic skriver nytt kontrakt till 2012: Trivs verkligen i AIK

Allsvenskan

Bojan Djordjic blir AIK trogen.
Mittfältaren är överens om ett nytt kontrakt - i 3,5 år till.
- Jag skriver på det inom kort, säger han till fotbollskanalen.se.

Efter en lång rehabilitering efter en hälseneskada är Bojan Djordjic mer och mer på väg in i AIK:s lag igen. I vår har det blivit fem allsvenska matcher, varav tre från start.
- Jag trivs att spela centralt på mittfältet och på det hela känns det bra. Tror att AIK kommer gå ännu bättre när vi spelar en match i veckan framöver, säger han.

Efter att den allsvenska vårsäsongen var över gjorde Bojan Djordjic klart med AIK om att förlänga kontraktet som annars går ut i vinter. Det nya kontraktet sträcker sig fram till vintern 2012.
- Det känns riktigt bra att bli kvar i AIK, det är vad jag verkligen vill. Jag känner att jag har hittat hem, säger Bojan Djordjic.

Annons

Du säger att du skriver på inom kort - när blir det?
- I nästa vecka eller veckan därpå.
Lönehöjning, eller?
- Det är inte pengarna som gör att jag spelar för AIK. Jag hade kunnat stanna i England och tjäna mer pengar. Jag trivs i klubben och med att bo i Stockholm och det är viktigt med trivsel.

Den 27-årige mittfältaren flyttade som ungdomsproffs till Manchester United i slutet av 1990-talet och blev utsedd till årets unga spelare i klubben, men slog sig aldrig in i A-laget. Därefter har han spelat för Århus, Glasgow Rangers, Röda Stjärnan och Plymouth innan han våren 2008 gick till AIK.

Första säsongen blev det bara 13 matcher efter att en hälseneskada satte stopp. Nu är han tillbaka och ser fram emot att bidra på planen för AIK.
- Tror att det här kan bli riktigt bra och jag känner mig bättre och bättre.

Annons

AIK:s spelare har ledigt fram till på måndag då man börjar en mini-försäsong inför allsvenskans omstart i juli och då räknar Bojan Djordjic med att vara i toppform.

Publicerad 2009-06-06 kl 11:46
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto