Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Djurgården bekräftar: El Kabir klar för rysk klubb

Allsvenskan

Othman El Kabir har tidigare bekräftat för Fotbollskanalen att han lämnar Djurgården för ryska FC Ural. Nu bekräftar Dif att kontraktet är påskrivet och mittfältaren lämnar.
Det känns bra att skriva på men självklart tråkig att lämna Djurgården, säger El Kabir till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Förra veckan så bekräftade Othman El Kabir för Fotbollskanalen att han vara på väg att lämna Djurgården för ryska FC Ural. 

- Klubbarna är överens och det är bara jag som ska göra läkarundersökningen och skriva på mitt kontrakt. Tanken är att jag ska åka dit i dag eller i morgon bitti, sa El Kabir till Fotbollskanalen då.

- Det känns bra. Det här var tanken från första början, att jag skulle komma till Djurgården, göra det bra och sen ta steget utomlands. Ryska ligan är lite underskattad, det finns många bra klubbar där och därifrån kan man alltid ta ett steg till. Det är ett bra steg.

Nu går Djurgården ut på sin hemsida och berättar att övergången är helt klar. Kontraktet är påskrivet och förhandlingarna är klara.

ANNONS

Det känns bra att skriva på men självklart tråkig att lämna Djurgården som har en spännande säsong framför sig. Jag har haft en jätterolig och lärorik tid i föreningen och tar med mig mycket goda erfarenheter. Jag vill också tacka Djurgården för att föreningen var villig att släppa mig och jag hoppas att jag någon dag kan komma tillbaka och spela i djurgårdströjan igen. Det kändes verkligen som att vara en del av en familj här i Djurgården och jag har blivit väldigt väl omhändertagen. Så jag tackar alla djurgårdare för min tid här, säger El Kabir till Dif:s hemsida.

Publicerad 2018-02-19 kl 17:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto