Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Djurgården bekräftar: "En spelare vi vill ha"

Djurgården bekräftar – klubben hoppas lägga rabarber på Sebastian Andersson i Ängelholm.
- Han är en spelare vi vill ha, säger Magnus Pehrsson till Dif-tv.

Stockholmsklubben har deklarerat att vare sig Kennedy Igboananike eller Johan Oremo ingår i framtidsplanerna – och då måste anfallskraft in i truppen. I en frispråkig intervju med klubbens hemsida berättar nye chefsscouten Khaled El-Ahmad och managern Magnus Pehrsson om sina planer inför återstoden av silly season.

- Jag kan bekräfta något som stått mycket i tidningarna på sistone, det att vi söker en offensiv spelare, och då är Sebastian Andersson i Ängelholm intressant. Där har vi fått tillåtelse av klubben att tala med spelaren, säger Pehrsson som alltså medger att Djurgårdens bud accepterats.

Enligt honom är Andersson som klippt och skuren för en central forwardsroll hos Blåränderna. Pehrsson tror inte heller att utspelet får andra klubbar att vakna till liv i konkurrensen, snarare har folk haft koll på Andersson en längre tid.

- En sådan spelare som han och Branimir Hrgota, som ligger i toppen av skytteligan, utgår jag ifrån att alla lag i superettan och allsvenskan redan har noterat. Det har ju även U21 gjort, där han kommit med i landslaget på sistone, säger Pehrsson.

Publicerad 2011-11-12 kl 12:50
Annons
Annons
Annons