POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Djurgården kallar tillbaka Ceesay - spelklar redan mot Kalmar

Foto: Bildbyrån

Joseph Ceesay har varit på lån från Djurgården till Frej och superettan, men kallas nu tillbaka.
- Vi har gjort honom spelklar till Kalmar-matchen, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida.

Förra sommaren gick Joseph Ceesay på lån från Djurgården till superettan-klubben Frej, och i vintras blev det klart med ett nytt lån över säsongen 2018. Men lånet avbryts nu i förtid och 20-åringen återvänder nu till Dif.

- Vi hade ett inplanerat sportsligt möte med Frej och Joseph. Han har haft det lite tufft med spelmöjligheter den senaste tiden. Han ville komma hit, och vi har gjort honom spelklar till Kalmar-matchen, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida.

- En förutsättning för att kunna utvecklas är att få speltid på elitnivå. Joseph hade en fin vår i Frej, men sedan blev det lite sportsligt tuffa resultat där man behövde vinna fotbollsmatcher, och då kom Joseph lite i kläm. Fortsättningen är att han har en bra miljö i Djurgården, men vi ska sätta oss och ta en ny diskussion om några veckor om vad som är bäst för Joseph, säger Andersson.

Samtidigt berättar Andersson att det först på matchdagen blir klart om Erik Johansson kan spela mot Kalmar eller inte, då det svenska transferfönstret öppnar på matchdagen, 15 juli, och att alla papper måste bli klara.

Publicerad 2018-07-13 kl 15:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå