Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Djurgården lånar ut mittback: "En bra lösning"

Allsvenskan

Djurgården lånar ut Frank Odhiambo.
Mittbacken kommer att spela för division 1-klubben Haninge under hösten.
- Det här blir en bra lösning, säger han i en kommentar.

Foto: Djurgården Fotboll

Djurgården har nyligen förstärkt mittförsvaret med Marcus Danielson och i och med den  konkurrenssituationen väljer man nu att låna ut den kenyanske mittbacken Frank Odhiambo. 19-åringen kommer att spela för IFK Haninge i division 1 under hösten.

- Det här blir en bra lösning för min del för att kunna få mycket speltid. Jag behöver det för att kunna vara redo inför nästa säsong och det känns som rätt steg för mig just nu när det är riktigt tuff konkurrens. Hjalmar och Isak har gjort det väldigt bra i mittförsvaret och när även Marcus Danielson har kommit, med all den erfarenhet som han har, blir det ännu svårare att få speltid. Så den här utlåningen känns bra för min del och jag hoppas på att kunna spela så många matcher som möjligt med Haninge under hösten, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Annons

Odhiambo blev klar för Djurgården i januari i år och har kontrakt över hela 2026. Under säsongen har det inte blivit något spel i allsvenskan, däremot har han suttit på bänken vid två tillfällen.


 

LIVE: Följ deadline day på Fotbollskanalen - från klockan 17.00.

Publicerad 2022-08-11 kl 11:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto