Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Djurgården på väg att värva från Manchester City

Allsvenskan

Djurgården är nära ett samarbete med Manchester City. Nu kan Dif vara på väg att värva en av den engelska klubbens spelare.
- Vi diskuterar det, säger chefsscouten Khaled El-Ahmad till fotbollskanalen.se.

Patrick Vieira och Khaled El-Ahmad

Fotbollskanalen.se har tidigare avslöjat att Djurgården vill starta ett samarbete med Manchester City.

För drygt en vecka sedan besökte utvecklingschefen Patrick Vieira Dif, och nu har klubbarnas relation utvecklats.

- Vi kom väldigt bra överens med Vieira. Han var här tillsammans med klubbens rekryterings- och scoutingansvarig. Vi visade dem Hjorthagen, Kaknäs, den nya arenan och sedan såg vi matchen mot Häcken på Stadion, säger Khaled El-Ahmad.

- De tyckte att allt var väldigt bra och efter matchen hade vi en middag där vi pratade om framtiden. De tycker att nivån är bra utifrån vad de tänker när det gäller att placera spelare här och annat.

ANNONS

Manchester Citys besök blev så lyckat att klubbarna bestämde sig för att jobba vidare med varandra. Nu ska två Dif-spelare åka över och träna med City - samtidigt som en spelare kan gå motsatt väg.

-  Två av våra unga spelare, Marijan Cosic och Christian Sivodedeov, ska träna med City i vecka 44 (sista veckan i oktober). Sedan diskuterar vi att få hit en av deras unga spelare.

 - Vi planerar även att åka dit med tränargruppen när City möter Real Madrid i Champions League, den 21 november. För oss är det jättebra utbildningsinformation. Dessutom är det värdefullt att se deras scoutingverksamhet och utbildningsplan för unga spelare.

Publicerad 2012-10-01 kl 13:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto