POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DJURGÅRDEN

Red Bull Salzburg jagar Amartey - har träffat deras sportchef

Bröndby vill ha Daniel Amartey.
Nu kan fotbollskanalen.se avslöja att Red Bull Salzburg ger sig in i kampen – klubben vill låna ut honom till storsatsande Red Bull Leipzig.
- Han sprang på deras sportchef, säger Bosse Andersson.

Efter derbyt mellan Djurgården-AIK avslöjade fotbollskanalen.se att Bröndby var på plats på Tele2 Arena och studerade Daniel Amartey. Nu ger sig fler lag in i kampen. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se var Red Bull Salzburg först på plats under derbyt mot AIK och efter matchen träffade sportchefen Ralf Rangnick Dif:s mittback – sedan var klubben även på plats på Swedbank Stadion mot Malmö FF.

Nu vill föreningen bjuda ner honom till Österrike. Tanken är att köpa loss honom från Dif för att låna ut honom till storsatsande Red Bull Leipzig.
- Det finns ett antal klubbar som har följt honom intensivt. Jag vet att Red Bull Salzburg var på vår senaste hemmamatch, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Vet du om att han träffade Ralf Rangnick?
- Ja, jag vet att de sprang på varandra efter matchen.

Hur ser du på att Red Bull Salzburg vill ha Amartey?
- Det är en spelare som har gjort det bra och som följs av många klubbar. Om vi får en spelare som är utvecklad och som vi kan sälja så är det klart att vi aldrig kommer att stoppa någon.

Red Bull Salzburg som vill köpa loss Daniel Amartey vann Elfsborgs grupp i Europa League och är en stor klubb i Österrike. Red Bull Leipzig är på väg upp till 2. Bundesliga och satsar stort på att fortsätta avancera uppåt i seriesystemet. Ralf Rangnick, som träffade Amartey i Stockholm, är sportchef för båda klubbarna. I februari skrev fotbollskanalen.se ett långt reportage om den östtyska klubben.

Publicerad 2014-04-23 kl 18:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå