Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Drugges ankomst knuffar inte bort Ericsson

Pär Ericsson kom till IFK Göteborg från Gais till förra säsongen. Men hos Blåvitt har det gått trögt, delvis beroende på skadeproblem. Blåvitt vill dock fortsätta satsa på honom.

- Ja. Han ingår i våra framtidsplaner. Han har avtal med oss i tre år till, så vi har inga planer på att släppa honom, säger sportchefen Håkan Mild till FotbollDirekt.se.

Med Andreas Drugge på plats hårdnar konkurrensen ännu mer hos IFK Göteborg.
En som skulle kunna bli lidande av det är anfallaren Pär Ericsson som bara gjorde åtta matcher från start och totalt 13 matcher under säsongen.
- Han har kommit till en ny klubb och har kämpat som 17. Han har gjort det bra utifrån sina förutsättningar.

Pär Ericssons övergång från Gais till IFK Göteborg skapade stora rubriker och förväntningarna var stora på honom inför säsongen - att visa att Blåvitt gjort rätt som satsat på honom. Ericsson var också ordinarie under de sex första omgångarna men spelade bara två hela matcher totalt under hela säsongen. Han bokfördes också för ett mål, mot Brommapojkarna i början av april.

Till kommande säsong har "Blåvitt" valt att skriva kontrakt med Andreas Drugge, vilket förstås minskar Ericssons möjligheter till en ordinarie plats ännu mer.
Drugges ankomst gör inte att ni funderar på att låna ut Ericsson?
- Nej absolut inte. Vi tror på honom inför framtiden. Vi har ett jättebra sparkapital i Pär.

Publicerad 2010-11-11 kl 15:00
Annons
Annons
Annons