Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dyrköpt seger för AIK - Burgic och Özkan skadade

AIK imponerade när laget vann över den allsvenska konkurrenten Örebro SK med 3-1. Olyckligt nog skadade sig både Miran Burgic och Gabriel Özkan.

Burgic har fått en bra start på försäsongen och gjorde mot Örebro SK sitt tredje mål för året. Slovenen drog in en högervolley bakom ÖSK:s sista utpost Peter Westman.

- Tyvärr skadade han sig i samband med målet. Burgic landade snett och vred knäet. Det är lite osäkert hur det är med honom, men vi hoppas att det inte är så allvarligt, säger tränaren Mikael Stahre till FotbollDirekt.se.

AIK:s tränare fick också se sin 2-0-skytt Gabriel Özkan linka av planen med smärtor.
- Han fick en smäll mot skenbenet vilket han också fick mot Syrianska och det var därför han gick ut. Det ska inte vara någon större fara. I så fall är det något mer osäkert med Burgic.

Talangen Pontus Engblom ersatte Miran Burgic och det var vinterförvärvet som serverade Ivan Obolo som enkelt kunde sätta 3-0. Efter matcher mot lag från lägre divisioner fick AIK mäta krafterna med en klubb från samma serie och det slutade med 3-1-seger.
- Örebro försöker ställa frågor, men jag tycker att vi är bättre idag. Jag är nöjd över att vi gör tre mål igen och den här gången mot ett allsvenskt lag.

I slutskedet visades det holländska backförvärvet Jos Hooiveld ut efter tjafs.
- Det blev lite tumult och det är aldrig bra att få en spelare utvisad – sådant kan bli kostsamt. Men jag är nöjd idag och främst med att vi spelar med passion, resonerar Stahre.

Publicerad 2009-02-21 kl 17:51
Annons
Annons
Annons