Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Efter alla turer - Osiako lämnar Mjällby

Allsvenskan

Det har varit delade meningar om Patrick Osiakos framtid i Mjällby.
Men nu är det klart att han lämnar klubben.
- Ja, vi räknar inte med honom, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam till fotbollskanalen.se.

För två månader sedan skrev Blekinge Läns Tidning att Patrick Osiako lämnar Mjällby efter säsongen. Två veckor senare gjorde parterna en helomvändning och öppnade för en förlängning av kontraktet.

- Vi har satt oss ner och pratat med Patrick. Vårt mål är att förlänga med alla de spelare som har utgående kontrakt, sade Mjällbys klubbdirektör Jörgen Martinsson till Kristianstadsbladet.

Men efter alla turer kan fotbollskanalen.se avslöja att Patrick Osiako lämnar Mjällby.

- Ja, vi räknar inte med honom. Hans kontrakt går ut. Han har varit i Mjällby i fem år och gjort en bra utveckling. Han vill mäta sina krafter i en annan liga. Han har en stark önskan om att få komma iväg, säger Thomas Andersson Borstam som anser att Osiako har en tung säsong bakom sig.

Annons

- Han har inte gjort en så bra säsong 2011 som han gjorde 2010. Han har fått mycket mindre speltid i år, det har varit Daniel Nilsson och Tobias Grahn som har spelat på mitten. Sedan har vi ju även Pavel Zavadil som är väldigt bra på den positionen.

Publicerad 2011-12-11 kl 13:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto