Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter försäljningen av Binaku - Häcken förlänger med Paulinho

Allsvenskan

Paulinho förlänger med Häcken.
Pengarna från försäljningen av Egzon Binaku löste de sista pusselbitarna.
- Supportrarna älskar honom och det gör vi med, säger sportchefen Sonny Karlsson i ett pressmeddelande.

Foto: Bildbyrån

Brassen Paulinhos kontrakt med Häcken gick ut efter den här säsongen. Intresset för anfallsstjärnan har varit stort – och bland annat har Hammarby uppgetts visa intresse för 31-åringen.

- Min agent har kontaktat alla lag i världen, sa Paulinho själv till Fotbollskanalen i slutet av oktober.

Men trots det blir det alltså en fortsättning i Häcken. I ett pressmeddelande skriver Göteborgsklubben att Paulinho kritat på ett nytt tvåårsavtal.

- Palle har blivit en grym BK Häcken-profil genom åren. Supportrarna älskar honom och det gör vi med. Vi har gjort allt vi kan för att få behålla vår Palle och vi är oerhört glada över att vi lyckades, säger sportchefen Sonny Karlsson i en kommentar.

ANNONS

Enligt Sonny Karlsson hjälpte pengarna från försäljningen av Egzon Binaku (till Malmö FF) till att lösa det nya avtalet. Enligt Expressen fick Malmö betala åtta miljoner kronor för Binaku.

- Jag är jätteglad över det nya kontraktet och förväntansfull över att spela med Häcken i två år till. Det är väldigt viktigt för mig att fortsätta min resa och historia i Häcken. Mitt mål är att vinna Allsvenskan med klubben och ska vi lyckas med det måste vi jobba hår, säger Paulinho sjäv.

Brassen hade inledningsvis under året problem med en knäskada, men när säsongen sedan summerades var han trots det den i Häcken som stod för flest poäng framåt, nio mål och sex framspelningar.

Publicerad 2017-12-21 kl 08:39

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto