Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter försäljningen av Binaku - Häcken förlänger med Paulinho

Foto: Bildbyrån

Paulinho förlänger med Häcken.
Pengarna från försäljningen av Egzon Binaku löste de sista pusselbitarna.
- Supportrarna älskar honom och det gör vi med, säger sportchefen Sonny Karlsson i ett pressmeddelande.

Brassen Paulinhos kontrakt med Häcken gick ut efter den här säsongen. Intresset för anfallsstjärnan har varit stort – och bland annat har Hammarby uppgetts visa intresse för 31-åringen.

- Min agent har kontaktat alla lag i världen, sa Paulinho själv till Fotbollskanalen i slutet av oktober.

Men trots det blir det alltså en fortsättning i Häcken. I ett pressmeddelande skriver Göteborgsklubben att Paulinho kritat på ett nytt tvåårsavtal.

- Palle har blivit en grym BK Häcken-profil genom åren. Supportrarna älskar honom och det gör vi med. Vi har gjort allt vi kan för att få behålla vår Palle och vi är oerhört glada över att vi lyckades, säger sportchefen Sonny Karlsson i en kommentar.

Enligt Sonny Karlsson hjälpte pengarna från försäljningen av Egzon Binaku (till Malmö FF) till att lösa det nya avtalet. Enligt Expressen fick Malmö betala åtta miljoner kronor för Binaku.

- Jag är jätteglad över det nya kontraktet och förväntansfull över att spela med Häcken i två år till. Det är väldigt viktigt för mig att fortsätta min resa och historia i Häcken. Mitt mål är att vinna Allsvenskan med klubben och ska vi lyckas med det måste vi jobba hår, säger Paulinho sjäv.

Brassen hade inledningsvis under året problem med en knäskada, men när säsongen sedan summerades var han trots det den i Häcken som stod för flest poäng framåt, nio mål och sex framspelningar.

Publicerad 2017-12-21 kl 08:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons