Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter försäljningen av Tekie – IFK Norrköping intresserat av Hallberg

Allsvenskan

Melker Hallberg vill till Kalmar FF. Kalmar FF vill ha Melker Hallberg, men föreningen tvekar på om det finns plats. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är Norrköping intresserat om det inte blir nåt med KFF.

Foto: SCANPIX

Tesfaldet Tekie är uppköpt av Gent och IFK Norrköping funderar på en ersättare. Det har tidigare pratats om Kristoffer Olsson, men vad Fotbollskanalen erfarar så är Melker Hallberg ett av alternativen som diskuteras.

Hallberg själv vill tillbaka till Kalmar FF, men det är svårt att hitta utrymme för honom i truppen. Det centrala mittfältet består redan av spelare som Ismael, Rasmus Elm, och lillebror Herman Hallberg. Det kan krävas att Ismael eller Elm försvinner för att Melker ska hämtas in.

Kalmar FF har sagt nej till bud på Ismael från minst två olika klubbar, men det lär komma fler bud. Rasmus Elm har försökt att komma till MLS i över ett års tid, utan att hitta något som passar.

ANNONS

Om det inte blir något med Kalmar FF för Hallberg så är IFK Norrköping ett av de troligaste alternativen. I en tidigare intervju med Barometern sa han själv att han kollar på ett längre lån ifrån Udinese.

Fotbollskanalen har varit i kontakt med IFK Norrköpings Jens Gustafsson, som dock inte vill kommentera andra spelare än de som tillhör föreningen.

IFK Norrköping har också haft estländaren Rauno Sappinen på provspel. Spelarens klubb FC Flora skriver på sin hemsida att det inte blir någon affär i vinter, men att IFK Norrköping har fortsatt koll på honom och att ett nytt besked kommer efter säsongen.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-01-19 kl 19:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto