Efter fyra raka - äntligen seger för Trelleborg

Efter fyra raka förlustmatcher fick det vara nog. Trelleborg tog en efterlängtad seger när Mjällby slogs tillbaka med 2-1.

Mattias Adelstam öste in mål i Superettan för Ängelholm och var tänkt att fortsätta målproduktionen i Trelleborg. Men inledningen av säsongen har varit allt annat än bra från Adelstams sida. Mot Mjällby på torsdagskvällen visade han ändå lite av det han är kapabel till.

Det var nämligen Adelstam som stod på exakt rätt ställe när bollen slogs in från höger efter marken och kunde raka in den i stort sett i tomt mål.
- Jag tycker vi gör en gedigen insats idag och jobbar bra för varandra, säger han till PPV.

Adelstams mål kom bara sex minuter efter att David Löfquist tryckt in en snygg frispark bakom Viktor Noring i Trelleborgsmålet.

- Jag kände att det var en bra träff på bollen. Det var skönt att vi fick 1-1, så tidigt i andra halvlek, säger Löfquist till PPV.

1-2-förlusten gör att Mjällbys framgångståg har börjat spåra ur en aning men efter elva matcher är laget ändå på sjätte plats i tabellen. Mot Trelleborg hade Mjällby det mesta av spelet men udden i anfallet utan skadade Marcus Ekenberg fanns helt enkelt inte där.

Publicerad 2010-05-06 kl 23:01