Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter Harbuzi - nu nobbar nästa MFF-stjärna nytt kontrakt

Malmö FF:s nya stjärnsmäll –Jonas Sandqvist. Målvakten sitter på ett utgående kontrakt med klubben och väljer nu att inte förlänga.

- Det är mer skit än vanligt. Nu får det räcka, säger MFF:s tränare Roland Nilsson till FotbollsExpressen.se

Malmö FF:s målvakt Jonas Sandqvist väljer, precis som Labinot Harbuzi, att inte förlänga sitt kontrakt med himmelsblått. 28-årige Sandqvist siktar istället in sig på spel utanför Sveriges gränser.

- Jag har spelat i Sverige i hela mitt liv, det är dags att prova något nytt. Något som inte är skäligt skriver jag inte på. Jag känner mig redo för nästa steg, säger Sandqvist.

Sandqvist öppnar för en flytt redan i sommar, men befarar också att han skulle kunna petas mot Brommapojkarna på söndag efter beslutet att inte förlänga.

- Jag vet inte hur klubben resonerar. Jag tar det professionellt och spelar så klart om det är vad de vill, men jag är totalt införstådd med att de kommer att leta nytt.

MFF fick i omstarten av allsvenskan se sig besgerade hemma mot Kalmar efter att Rasmus Elm avgjort i slutminuterna. Tränaren Roland Nilsson har med andra ord med mycket på sitt bord efter svaga resultat och spelare som öppet deklarerar att de vill lämna.

- Det är inte bra, det är bara att konstatera, men nu måste vi tackla det här. Jag har precis fått reda på det.

Publicerad 2009-07-08 kl 09:06
Annons
Annons
Annons