Efter skrällen - nattsvart för Blåvitt mot BoIS

Straffseger mot Champions League-succén Köpenhamn på La Manga. I dag förlust mot superettanlaget Landskrona.
- Det är lite dåligt av oss, säger Stefan Selakovic.

- Svårt att förklara så klart, säger IFK:s Stefan Selakovic till
FotbollDirekt.se.

För några veckor sedan slog Göteborg Champions League-laddande FC Köpenhamn på La Manga. En seger av oerhört värde - ett FCK som sedan krossat bland annat norska suveränerna Rosenborg med 5-0.

Men när Blåvitt gjorde matchcomeback i kalla Sverige i dag åkte laget på en rejäl kalldusch. Henrik Larssons Landskrona vann med 2-0.

- Svårt att förklara så klart, säger en lätt förvirrad Stefan Selakovic.
- Men det är två helt olika matcher. Vi har tränat hårt denna veckan och det syntes väl lite. Samtidigt tycker jag vi skulle haft ledningen i paus.

Istället var det Thomas Raun som gav Landskrona ledningen i slutet på den första halvleken som annars Göteborg dominerade.
När Hjalmar Jonsson sedan gjorde självmål i början på den andra
gick luften ur Blåvitt.

- Det dör lite när de gör det målet och det kan jag känna är
lite dåligt av oss, säger Selakovic.

Göteborg är i det närmaste helt skadefritt, något som inte verkade
hjälpa på Valhalla. Visserligen vilade Tobias Hysén, Sebastian Eriksson och Adam Johansson efter landslagsuppdrag.

Och frånvaron av landslagsmännen visade sig bli för tung.

Hur beroende är ni av en spelare som Tobias Hysén?
- Klart vi är beroende av en spelare som gör mycket mål. Vi är beroende av alla duktiga spelare, säger Selakovic.

Trots förlusten menar Selakovic att laget har kvar tron på sin spelidé.