Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Efter storbråket mot MFF - Fällman: "Älskar att Sher fick dem så arga"

Allsvenskan

Anders Christiansen föll till marken efter Aimar Shers tackling.
Då utbröt bråk på planen.
- Det blev hetsigt och jag gillar det, säger Sher i podcasten Just Idag.

Foto: Bildbyrån.

I den senaste allsvenska omgången spelade Hammarby och Malmö FF 2-2 på Tele2 Arena. Ett av matchens samtalsämnen var när Bajens Aimar Sher tacklade MFF:s Anders Christiansen som föll till marken. Sören Rieks blev då rejält irriterad, sprang fram till 17-årige Sher och tog ett grepp om hans tröja. Det slutade med att nästan samtliga spelare involverade sig i bråket.

Hammarbys Jeppe Andersen tyckte efteråt att det var lågt gjort av Rieks, framför allt med tanke på att Sher enbart är 17 år.

- Men jag kan ju inte tänka på hur gammal han är mitt i en match. Han är ju tillräckligt stor för att spela en seniormatch. Då kan man ju inte springa runt och tänka på åldern, sa Rieks efter matchen.

Annons

- Det var inte bra att det hände. Det är barn som sitter och kollar, då är det inte bra att det blev som det blev. Det här ingår inte i fotbollen, sa Bajens David Fällman.

I podcasten Just Idag har nu Fällman och Sher pratat mer om tumultet som uppstod i mötet med Malmö FF.

- Aimar sticker ut, jag gillar när han tar för sig men jag tycker att han kan ta för sig ännu mer. Bara som senast nu mot Malmö tog han upp en fajt med seriens bästa spelare, måste vi kanske vara ärliga och säga. Han fick folk irriterade på sig och får man det har man gjort något bra, det förvånar mig inte att Aimar gör det och han ska göra det mer och ofta, det är bra, säger Fällman och fortsätter:

- Jag kommer ihåg Aimars tackling, det jag kommer ihåg är att jag och vi andra först reagerar på varför han blåser frispark, man känner: "gör inte det". Samtidigt som vi reagerar på det så reagerar deras spelare på att han tycker att tacklingen är ful. Sedan brann det till hos mig när jag såg hur han (Rieks) tog tag i Aimar. Jag sa det till Aimar med, att jag hade gjort om det 100 gånger till om det behövdes. I slutändan älskar jag att han fick dem så frustrerade och arga på honom, det var endast för att han hade gjort något bra under matchen. Vi tände också till lite mer och fick en bra effekt av det.

Annons

Sher:

- Som David säger, det kanske är den bäste spelaren i serien. I början blev jag chockad att det blev frispark men när han kom emot mig blev jag ännu mer chockad. Det var chock på chock. Många säger att David såg ut som min farsa där, lite så var det, haha. Det blev bara lite hetsigt och jag gillar det, det är roligt, säger talangen.

Publicerad 2020-11-27 kl 09:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto