Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ejupi har nobbat utländskt anbud: "Inget som fallit mig i smaken"

Allsvenskan

Albert Ejupi vill få till en utlandsflytt.
Nu har Varberg-mittfältaren tackat nej till ett anbud från Grekland.
- Det har inte varit något som fallit mig i smaken, säger Ejupi till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Albert Ejupi ville lämna Varbergs Bois redan inför förra säsongen, men hittade inte någon klubb som lockade tillräckligt mycket. I stället slutade det med att mittfältaren skrev på ett nytt ettårskontrakt med hallänningarna.

Nu har avtalet gått ut igen - och då gör Ejupi ett nytt försök att få till en flytt. Helst utomlands. Kristianstadsbladet har tidigare rapporterat att 29-åringen fått ett kontraktsförslag från Grekland, men Ejupi bekräftar nu att han valt att nobba det anbudet.

- Jag har faktiskt tackat nej till det. Det ekonomiska var inte det jag ville, säger Ejupi till Fotbollskanalen och fortsätter:

ANNONS

- Jag har inte hittat någon klubb än. Jag har haft förslag utomlands, men det har inte varit något som fallit mig i smaken. Det är några få länder där det finns intresse, men inget konkret än så länge.

Vidare berättar innermittfältaren att såväl det sportsliga som det ekonomiska ska finnas på plats för en övergång.

- Jag sitter och ljuger om jag säger att det ekonomiska inte spelar in. Men jag har sett många som blir utlandsproffs och åker ur med sina klubbar. Sedan vänder de hem igen efter några månader. Vad är meningen med det? Om jag drar utomlands vill jag inte komma hem efter några månader, säger Ejupi.

Har du satt någon tidsgräns för när du vill göra klart med en ny klubb?
- Nej, men förhoppningsvis löser det sig så fort som möjligt. Det är skillnad mellan att träna med ett lag och att träna ensam, säger Ejupi, som inte vill stänga dörren för en flytt inom allsvenskan.

ANNONS

- Jag är öppen för det med. Vi får se vad det blir, men alla spelare vill spela i ett varmt land. Det hade varit perfekt.

Albert Ejupi anslöt till Varbergs Bois inför säsongen 2018 efter att ha lämnat Kristianstad. Sedan dess har han gjort över 100 matcher för Hallandslaget.

Publicerad 2022-01-18 kl 15:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto