Elfsborg föll mot danskar i träningspremiären

Nordsjälland blev för svåra för Elfsborg, som förlorade med 2-1 hemma på Borås Arena.

Det blev ingen superstart på säsongen för Elfsborg. När laget i dag spelade sin första träningsmatch förlorade man med 2-1 mot FC Nordsjälland hemma på Borås Arena.

Danskarna tog ledningen bara några minuter efter att domaren blåst i gång drabbningen, då Jon Jönsson slarvade.

Elfsborg kom dock tillbaka och kvitterade genom Niklas Hult i mitten av den första halvleken. Talangen serverades av Anders Svensson och skar in från vänsterkanten innan han placerade in 1-1 vid den bortre stolpen.

Men det räckte alltså inte för Boråsklubben som släppte in ytterligare ett mål från Sören Christensens sida innan pausvilan. Resultatet stod sig sedan matchen ut.
Publicerad 2012-02-11 kl 15:21