POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Elfsborg förlänger med back: "Känns fantastiskt"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Elfsborgs seger mot Örebro i spelaren ovan.

Rami Kaib förlänger sitt kontrakt med Elfsborg.
Han skrev på ett kontrakt över säsongen 2021. 
- Det känns fantastiskt, säger han till Elfsborgs hemsida. 

Elfsborg-försvararen Rami Kaib blev i september 2016 uppflyttad till Elfsborgs A-lag och gjorde under säsongen debut i allsvenskan. I fjol blev det bara fyra allsvenska matcher, men i år fick han mer förtroende under vårsäsongen i backlinjen och spelade senast i går från start, när Elfsborg vände och slog Örebro med 2-1 i omstarten.

I dag meddelade klubben att han blir belönad med ett nytt kontrakt över säsongen 2021. 

- Det känns såklart fantastiskt bra och skönt att få ha förlängt med Elfsborg, och kontraktslängden känns också kanon, vi var helt överens där, säger försvararen till klubbens hemsida. 

Kaib har nu stora målsättningar för sin framtid i klubben. 

- Sportsligt sett så är självklart min högsta önskan att vinna SM–guld med Elfsborg, men innan det kanske händer så vill jag gärna vara med och sluta topp tre i allsvenskan och få spela Europaspel. Mina personliga målsättningar är att jobba på hårdare än någonsin nu när jag har skrivit på ett nytt kontrakt. Att få förlänga är ett kvitto på att jag har gjort det bra, men det betyder inte att jag är nöjd. Jag ska ge allt och göra allt jag kan för att fortsätta utvecklas och få vara med och bidra till framgångar för IF Elfsborg, säger han.

Elfsborgs tränare Jimmy Thelin om förlängningen:

- Rami är en produkt av våra ambitiösa ungdomstränare samt hans egen vilja att ta ansvar för sin potential. Vår ungdomsverksamhet är så viktigt i IFE-strukturen för att bygga vår framtid samt lojalitet och passion för att spela i vårt förstalag. Vårt jobb i A-laget är att skapa en miljö där spelarna kan maximera sin potential och ta ansvar för sin utveckling. Rami gömmer sig inte bakom ursäkter utan lägger ner det hårda jobb som krävs för att representera IF Elfsborgs förstalag, han är beredd att ta ansvar, säger tränaren till hemsidan. 

Kaib har i år sått för en assist på sju matcher för Elfsborg i allsvenskan. 

Publicerad 2018-07-09 kl 17:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå